Ιστορία της επιχείρησης

 

Ο Γεώργιος Πετρόπουλος, Ιδρυτής των επιχειρήσεων Πετρόπουλος, ξεκίνησε το 1947, με έδρα το τότε κομβικό σημείο του εμπορικού ιστού του αθηναϊκού κέντρου, τη ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ. Για αρκετά χρόνια, η δραστηριότητα της επιχείρησης επικεντρωνόταν στην εισαγωγή και εμπορία καταναλωτικών αγαθών, από Ευρωπαϊκές χώρες.

 

Το 1974, ο Ιωάννης Πετρόπουλος, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του, διαδέχθηκε τον πατέρα του και ανέπτυξε την δραστηριότητα της επιχείρησης ασχολούμενος με την αντιπροσώπευση, και την αποκλειστική εισαγωγή προϊόντων, μεγάλων κι επώνυμων οίκων του εξωτερικού.

 

Το 2007, ο Έκτορας Πετρόπουλος, έχοντας ολοκληρώσει τις πανεπιστημιακές και τις μεταπτυχιακές του σπουδές ως Μηχανικός Υλικών και έχοντας εργαστεί σε ερευνητικά πανεπιστημιακά προγράμματα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, εντάσσεται στους κόλπους της οικογενειακής επιχείρησης με σκοπό την συνέχιση αλλά και την διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε πιο εξειδικευμένους τομείς όπως οι υπηρεσίες Marketing και η ανάπτυξη των διαδικασιών Logistics.

 

Σήμερα, ο όμιλος Επιχειρήσεων Πετρόπουλος επενδύει συνεχώς σε αξιόπιστες συνεργασίες και σε χρήσιμα επαγγελματικά εργαλεία προκειμένου να παραμένει συνεχώς ενημερωμένος με τις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Αριστοτέλους 50
Αθήνα, 10433
Phone: 210- 8232700, 210- 8233459


© 2013 PetropoulosNet.gr
Petropoupoulos Enterprises.
All Rights Reserved.